Myydään, ostetaan käteisellä, vaihdetaan myös halvempaan

Kallantie 15, 70400 Kuopio – puh. 017 364 5594

Avoinna arkisin 9-17, la 10-14, kesä­lauantaisin suljettu

Kuljetamme autot kotiisi – säästät aikaa ja vaivaa

Ajoneuvon hankkiminen on helppoa. Enää sinun ei tarvitse ajaa jopa satoja kilo­metrejä ja kuluttaa vapaa-aikaasi autojen tietojen ja historian setvimiseen. Meiltä voit turvallisin mielin ostaa ajo­neuvon vaikka koti­sohvalta käsin. Etsimme, noudamme, ostamme, tarkastamme ja toimitamme autosi sinulle.

Palvelu tapahtuu näin:

  1. Etsi vaihtoauto­valikoimastamme auto, josta olet kiinnostunut. Soita meille, kirjoita sähkö­postia tai lähetä viesti netti­sivuiltamme. Me hoidamme asian siitä eteenpäin.
  2. Toimitamme tarkat tiedot valitsemastasi autosta ja sen kunnosta. Voit luottaa ammatti­taitoomme arvioinnissa. Saat yleis­tiedot kuten huolto­historian, renkaiden kunnon ja mahdolliset käytön jäljet. Vastaamme tarvittaessa lisä­kysymyksiisi.
  3. Jos olet vaihtamassa autoasi, tiedustelemme vastaavat asiat sinun ajo­neuvostasi, määrittelemme sille hyvitys­hinnan ja kerromme tarkan väli­rahan. Näin kaupan­käynti perustuu molempien osa­puolten antamaan luotettavaan tietoon. Sovimme ajan­kohdan, jolloin tuomme auton kotiisi.
  4. Ennen kaupan vahvistamista pääset koe­ajamaan auton ja tarkistamaan, että sen kunto vastaa aiemmin antamiamme tietoja. Kaupat hoituvat nopeasti, ja saat uuden autosi heti käyttöön. Samalla voimme hoitaa myös sen vakuutus- ja rekisteröinti­asiat kuntoon. Ajamme vaihdossa antamasi auton liikkeeseemme.

Turvallista ja luotettavaa

Koska molemmat osapuolet tutustuvat jo etu­käteen autojen kuntoon ja tietoihin, niistä ei ole epä­selvyyksiä. Näkemättä tehty osto­päätös sitoo lopullisesti molempia osa­puolia vasta, kun autot on nähty ja todettu sovitun mukaisiksi. Tiedotamme asiakasta mahdollisimman tarkasti auton kunnosta etu­käteen, koska meille ei olisi järkevää kuljettaa autoja pitkiä matkoja ja takaisin perutun kaupan vuoksi. Reilu peli on siis taattua!

  Tietoja lähetetään...