Myydään, ostetaan käteisellä, vaihdetaan myös halvempaan

Kallantie 15, 70400 Kuopio – puh. 017 364 5594

Avoinna arkisin 9-17, la 10-14, kesä­lauantaisin suljettu

Autokaupan aatelia

Auto-Kuopio Oy on vuonna 1990 perustettu perhe­yritys. Alkuun varaston koko oli noin 20 autoa. Sittemmin varasto on kasvanut reiluun sataan autoon. Vuonna 2020 Auto-Kuopio Oy:n vuosi­myynti oli noin 550 autoa ja liikevaihto noin 5,5 miljoonaa euroa.

Pentti Vaara aloitti autokaupan Rova­niemellä vuonna 1965, jolloin Suomen auto­kanta oli vielä varsin heikkoa. Jo silloin Pentti kuitenkin tiesi, että ahkeralla työllä ja asian­tuntevalla palvelulla voi saada menestystä aikaan. Alkuun Pentti toimi Rova­niemellä Auto Vaara Oy:ssä auton­myyjänä ja myöhemmin Napa­piirin Auto Oy:n toimitus­johtajana. Yrittäjä­henkisenä oman yrityksen perustaminen kiinnosti Penttiä aina. Vuonna 1990 unelma oli valmis toteutuakseen ja muutto Kuopioon oli edessä. Myöhemmin Pentin pojat ovat liittyneet mukaan toimintaan. Vuonna 2020 Pentti on jäänyt pois yrityksen liike­toiminnasta ja siirtynyt nauttimaan eläke­päivistä ansaitusti pitkän työ­uran jälkeen.

Luotettava ja kokonaisvaltainen palvelu sekä 1200 m² toimi­tilat takaavat parhaan mahdollisen asiakas­tyytyväisyyden. Yksi suosituim­mista ja tärkeimmistä palveluista on ajo­neuvojen kotiin­kuljetukset. Auton ostaminen on tehty asiakkaalle mahdolli­simman vaivat­tomaksi, ja auto­kaupat voi tehdä vaikka koti­sohvalta. Kotiin­kuljetuksemme on mahdol­listanut asiakas­kuntamme laajen­tumisen koko maan­laajuiseksi.

Vuosien varrella Auto-Kuopio Oy:stä on kasvanut merkittävä auto­kaupan toimija Pohjois-Savossa. Jo useiden vuosien ajan Auto-Kuopio Oy on kuulunut parhaan AAA-luotto­luokituksen omaaviin yrityksiin. Tunnus­tuksena määrä­tietoisesta ja ahkerasti tehdystä työstä vuonna 2014 Kauppa­lehti asetti yrityksemme menestyjä­yritysten listalleen. Auto­kaupan tekeminen tehdään asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi ja turvalliseksi. Luotettavaa autokauppaa jo vuodesta 1990; autokaupan aatelia.

AAA-luokitus Kauppalehden menestyjät

  Tietoja lähetetään...