Myydään, ostetaan käteisellä, vaihdetaan myös halvempaan

Kuljetamme autot kotiisi – säästät aikaa ja vaivaa

Ajoneuvon hankkiminen on helppoa. Enää sinun ei tarvitse ajaa jopa satoja kilometrejä ja kuluttaa vapaa-aikaasi autojen tietojen ja historian setvimiseen. Meiltä voit turvallisin mielin ostaa ajoneuvon vaikka kotisohvalta käsin. Etsimme, noudamme, ostamme, tarkastamme ja toimitamme autosi sinulle.

Palvelu tapahtuu näin:

1
Etsi vaihtoautovalikoimastamme auto, josta olet kiinnostunut. Soita meille, kirjoita sähköpostia tai lähetä viesti nettisivuiltamme. Me hoidamme asian siitä eteenpäin.

2
Toimitamme tarkat tiedot valitsemastasi autosta ja sen kunnosta. Voit luottaa ammattitaitoomme arvioinnissa. Saat yleistiedot, kuten huoltohistorian, renkaiden kunnon ja mahdolliset käytön jäljet. Vastaamme tarvittaessa lisäkysymyksiisi.

3
Jos olet vaihtamassa autoasi, tiedustelemme vastaavat asiat sinun ajoneuvostasi, määrittelemme sille hyvityshinnan ja kerromme tarkan välirahan. Näin kaupankäynti perustuu molempien osapuolten antamaan luotettavaan tietoon. Sovimme ajankohdan, jolloin tuomme auton kotiisi.

4
Ennen kaupan vahvistamista pääset koeajamaan auton ja tarkistamaan, että sen kunto vastaa aiemmin antamiamme tietoja. Kaupat hoituvat nopeasti, ja saat uuden autosi heti käyttöön. Samalla voimme hoitaa myös sen vakuutus- ja rekisteröintiasiat kuntoon. Ajamme vaihdossa antamasi auton liikkeeseemme.

Turvallista ja luotettavaa

Koska molemmat osapuolet tutustuvat jo etukäteen autojen kuntoon ja tietoihin, niistä ei ole epäselvyyksiä. Näkemättä tehty ostopäätös sitoo lopullisesti molempia osapuolia vasta, kun autot on nähty ja todettu sovitun mukaisiksi. Tiedotamme asiakasta mahdollisimman tarkasti auton kunnosta etukäteen, koska meille ei olisi järkevää kuljettaa autoja pitkiä matkoja ja takaisin perutun kaupan vuoksi. Reilu peli on siis taattua!
Auto-Kuopio Oy
Kallantie 15, 70400 Kuopio
Puh. 017 364 5594

  Tietoja lähetetään...